Sunday, January 9, 2011

Simple life

Hei hei...
Hetkel oleme veel Sydneys, kolisime neljap. Jessica ja Eliise juurde elama, sest sakslaste juures elas reaalselt 10 inimest ja KÕIK kohad olid inimesi ja kotte täis, kuigi nüüd sama siin, sest neil 1 tuba ainult :D Mis hea laks, et nad geide linnaosas elavad ja siin igal pool vikeraare lipud (IGAL POOL, ka poodides) ja igast veidraid poode ja klubisid siin. Aga muidu jätkuvalt i LOOOOOVE Sydney, eile käisime jalutasime ooperimaja juurdes ka ja muideks, ma jõin valge šokolaadi frappet(tähtis info), mis oli megggaaahea.
Ah jaaa, viimane õhtu kui sakslaste juures elasime, läksime suure kambaga õhtul välja ja teepeal oli madu ühe auto mootorisse läinud ning politsei oli kohal, et seda ära võtta ja see madu suuur oli...:S :S ´ja sekundiga meenus mulle, miks mulle Eestis elada meeldib.
Aga mis uudist tegelt on see, et naised lähevad ära farmi esmaspäevast ja hakkab meie lihtne elu pihta. :D
Farm ise asub Victorias Mildura linnas ning esialgu hakkame viinamarju katma mingiks nädalaks ja seal peaks palka saama selle järgi, et kui palju tööd teeme ja peale nädalat hakkame viinamarju korjama. Plaan on minna esialgu kuuks ajaks ja siis kas tagasi Sydneysse või Melbourne, aga praegu veel vara rääkida, äkki ei pea nädalatki seal vastu või hoopis hakkab meeldima ja jääme kauemaks.
 
Pöidlad pihku, et ma mingi suure maoga kokku ei puutu,muidu olen esimese lennuga tagasi Eestis lund rookimas.

Palm Beach ( Home and away)



Sydney
31. dets


Roadtripp ja meie ratsu
Kodus ja võõrsil rand
Brisbane viimane õhtu

1 comment: