Saturday, January 15, 2011

Mildura ja FARM

NB! Kõik kes vingumist ei kannata, siis ärge edasi lugege!
Peale 15 tunnist sõitu jõudsime teisip. kell 1 öösel Mildurasse kohale, kõigepealt see vend kes meile vatsu pidi tulema jäi 45 mintsa hiljaks ja selle ajaga jõudsid sääsed mindtäietsi ära süüa, siis pandi meid elama väiksesse treilerisse kus juba elasid 2 tüüpi sees. Järgmised 2 päeva sadas siin vihma, et muffigi polnud teha ka. Mingi päev siis oli meie esimene tööpäev farmis, kus peame viinamarja taimede peal olevaid kilesid traadi külge naelaga kinnitama, aga kuna vihma oli sadanud, siis kõik see sitane vesi pritsis meile näkku+ ma naelaga 3 kohta näppu lõin, et näpp jumala valus oli. Siis täna oli meie teine päev farmis (kuna vahepeal vihma sadas, siis passisime niisama) ´ja täna oli siukeee kõrvatav päike, et kõikidel on joodikupäevitus seljas ja ninad punased. Täna ma mõtleisn, et dvaiks teen kiiretsi ja kõvasti tööd, sest meil pole rendirahagi ja 5 tundi rügasin sela krsi põllupeal vahepeal pahkluudeni vees ja siis ma kuulsin mida ma selle eest teenin- PM muffigi:S :S igatahes otsime hetkel uut farmi ja KIIIRESTI, sest selle praegusega me ei teeni isegi mitte rendiraha.
Muidu mis veel äge, et see vend kes meile tööd ja transporti tööle organiseerib on MAAAILMA UIMASEIM!!!! pole olemas lihtsalt. Me oleme enamus aeg Milduras mööda veetnud teda oodates lihtsalt, kui ta ütleb et on poole h-ga kohal, siis enne 45 min ta nagunii ei tule ja kui ta ütleb et tund, siis see tähendab 3 tundi. Nt täna kui oli maailma kõrvatavaim päike, siis me ootasime teda peale töö lõppu 2 tundi, et ta meile 20 minutilise sõidu linna teeks. Lihtsalt terved päevad raiskame ära seda krdi Larryt oodates!
Ok väikse positiivse noodi ka oma postitusse ehk meil lõpuks normaalne elamine ja suht normaalse hinnaga ka kui midgai teeniks. Rendime Krissu ja Janetiga ühes majas tuba ja see tuba on täiega suur ning me hullu koristasime ja asju laiali laotasime ja küünla ostsime ning täiega hubane nüüd. Ja üldse siuke täiega normaalne suur maja, kus peale meie mingid Indiast, hiinakas ja sakslased elavad. Esimene täiesti kodune elamine meil siin. Aga kui me kiiresti normaalset farmi ei leia, siis tuleb varsti hotell kuuseke.
Ja see linn Mildura on ka täiega normaalne, ma alguses kartsin et on kusagil pärapõrgus ja raudselt pole levigi jälle nagu Nimbinis, aga see täiesti normaalse suurusega on ja armas ka :)
NING mis veel, me kõik hakkasime jõusaalis käima, väikelinna mõnud, et nädala kaart backpackeritele on aint 15 dollarit ja selle eest võime käia kõikides treeningutes ja jõusaalis nii palju kui tahame ehk suveks saledaks :)

No comments:

Post a Comment